PANA LA 3 OFERTE DE PRETURI

CUM FUNCTIONEAZA ?

Ai un proiect de tamplarie pvc cu geamuri termopan? Vrei sa schimbi tamplaria existenta sau iti trebuie una noua pentru locuinta ta? La noi este foarte simplu! Obtine pana la 3 oferte de pret gratuite

1.

Descrie proiect

Complecteaza formularul nostru de obtinere oferta de pret cu detaliile corecte. Daca nu te pricepi la masuratori, anunta-ne si iti trimitem pe cineva!

2.

Obtine oferte

Obtine 3 oferte de pret pentru 3 tipuri de preturi si alege oferta cea mai convenabila. Contacteaza-ne si spune-ne decizia ta!

3.

ALAGE OFERTA

Intra in contact cu noi si semneaza un contract de fabricare, montare si garantii. Alege data si ora la care putem intervenii!

TARIFE SI PRETURI INFORMATIVE

PRETURI TERMOPANE

CAT COSTA TAMPLARIA PVC?

Pentru a va informa cu aproximatie, va detaliem 3 tipuri de tarife. Acestea se pot stabili doar in baza unei oferte scrise. Cele 3 tipuri de tarife sunt cu titlu informativ!

de la

50€/mp

Preturi tamplarie pvc cu geam termopan incepand de la 50€ pe mp. Pretul este ca titlu informativ. Un pret corect se poate calcula doar in baza unor masuratori exacte!

RECOMANDAT

de la

75€/mp

Tamplarie pvc cu geam termopan preturi incepand de la 75€ pe mp. Un pret exact se poate calcula doar in baza unor masuratori. Preturl este cu titlu de informare!

de la

150€/mp

Preturi pentru termopane pvc extra calitate incepand de la 150€/mp. Pretul se poate calcula doar in baza unui plan. Aceste preturi sunt ca titlu de informare!

Derulează în sus